Buffeter

Menu nr. 113- Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • Indbagt laks med porrecreme (lun).
  • Reje-rissalat med asparges, rød peber og flute.
  • Nøddepanerede kalkun snitzler på risbund med flute.
  • Spegeskinke med melon og flute.
  • Sagaost med druer og grovboller.
  • Små chokoladeskaller med marcipan.

Menu nr. 114- Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • ½ røget ørred med spinatroulade, asparges, rejer og flute.
  • Kyllingesalat med ris, fersken og flute.
  • Mørbradbøf a’ la’ creme med blandet salat og dressing.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Kold skinke med grønsagsterrin og flute.
  • Ostelagkage med flute.

Menu nr. 115 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • ½ røget ørred med æg, asparges, rejer, dressing og flute.
  • Kalkunsalat med pasta, ærter, majs, agurk og flute.
  • Varm krydderskinke med blandet grøn salat, dressing og møllehjul.
  • Roastbeef med kold kartoffelsalat.
  • Osteanretning med frugt (incl. kiks, snacks og smør).

Menu nr. 116 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • Røget tun med æggesalat og flute.
  • Fersk røget laks med spinatroulade, asparges og flute.
  • Indbagt mørbrad med blandet grøn salat og dressing.
  • Krydret kalkunbryst med krydderkartofler og kryddersauce.
  • Mandelkage med jordbærcreme.

Menu nr. 117 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • Dampet laks på salatbund med æg, rejer, asparges, dressing og flute.
  • Tunmousse med dressing og flute.
  • Glasseret skinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Hotwings med kold kryddersauce og flute.
  • Lune pandekager med oksekød.
  • Makronferskner i portvinscreme.

Menu nr. 118 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • Lune pandekager med spinat og rejer.
  • Fersk røget laks på salatbund med rejer, asparges, halve æg, dressing og flute.
  • Glasseret skinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Kylling på salatbund med ærter, ananas, peanuts, dressing og flute.
  • Nøddekage med sherrycreme og fersken.

Menu nr. 119 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert

  • Rødspætteruller med rejemousse, asparges, rejer, spinat og flute.
  • Kold varmrøget laks med asparges, dressing og flute.
  • Kødfad med roastbeef, kalkunbryst, pastasalat og flute.
  • Venøbøf med bagt kartoffel, cremefraiche sauce og salatmix.
  • Daim-is på nøddebund.

Menu nr. 120 – Min. 30 couverter – kr. 246,- pr. couvert

  • Tunsalat med rejer, æg, pasta, agurk, tomat, citron, dressing og flute.
  • Fersk røget laks med agurkecreme og flute.
  • Mørbrad stegt som vildt i champignonsauce med broccolisalat.
  • Venøbøf med krydderkartofler med cremefraiche dressing og pastasalat.
  • Isroulade med chokoladesauce og vafler.

Menu nr. 121 – Min. 30 couverter – kr. 225,- pr. couvert

  • Hellefisk, fersk røget laks, ørredsalat med asparges og flute.
  • Kalkunskiver lagt på bund af salat med ærter, melon og flute.
  • Varm roastbeef med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Røget dyrekølle med agurk, peberrodssalat med landbrød.
  • Ostesymfoni med druer.
  • Chokoladekage med abrikos og chokoladetrøffel.

Kontakt os i dag

Hvad enten det drejer sig om gadefesten, firmafesten eller brylluppet, så har vi teltet, der passer til Deres behov. Vores teltudlejning er komplet, hvor vi kan tilbyde alle former og størrelser. Vi har stor erfaring med totalarrangementer, hvor vi står for både festtelt, borde og stole, mad og service.

Ring på tlf. +45 97 17 19 32 eller mobil +45 40 83 33 45 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Videbæk Telt- og Serviceudlejning

Nygårdsvej 21, Solsøhede
6920 Videbæk

CVR nr.: 80984618