Totalarrangement

Totalarrangement – menu nr. 1– 7 – Minimum 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert (dog ikke menu nr. 4)

På menu 1-7 kan der tilkøbes flødekartofler som ekstra tilbehør + kr. 10,-

Menu nr. 1 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert
Helstegt patteris med salatbar (10-14 slags), 2 dressinger, kold kartoffelsalat og flute.

Menu nr. 2 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert
1/1 helstegt krydderskinke med salatbar (10-14 slags), 2 dressinger, kold kartoffelsalat og flute.

Menu nr. 3 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert
1/1 helstegt oksehøjreb (uden ben) med flødebagte kartofler, små bagte kartofler, broccolisalat , pastasalat, tomatsalat, årstidens salat og flute.

Menu nr. 4 – Min. 50 couverter – kr. 229,- pr. couvert
Hel okselår med flødebagte kartofler, kold kartoffelsalat, broccosalat, pastasalat, bønnesalat med fetaost, græsk salat, coleslaw, hvidløg og brød.

Menu nr. 5 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert
Barbecueben – Venøbøf – Hotwings (kyllinge vinger) med gratinerede kartofler, coleslaw, pastasalat, marinerede champignoner, tzatziki, blandet grønt salat, dressing og flute.

Menu nr. 6 – Min. 50 couverter – kr. 227,- pr. couvert
Oksesteak – Krydret kalkunbryst – Kyllingespyd med grøntsagstærte, broccoli-colislaw, marineret bønnesalat med feta og hvidløg, pastasalat, bagt kartoffel, smør og flute.

Menu nr. 7 – (Mad i kæmpepande) – Min. 50 couverter – kr. 216,- pr. couvert
Kæmpepanden, som kun må bruges udendørs, er især perfekt til havefest, gadefest, firmafest, studentergilde m.m. hvis du ønsker anderledes og eksotisk præget mad. Hertil salatbar (ca. 10 slags) 2 dressinger og flute.

Vælg mellem 2 slags pandemenuer:
Biksemad, svinekødspande, græskpande, kalkunpande m/ karry, tyrolerpande, ungarsk fløde flødegullasch, balkanpande, flødepande, lammegyros eller hawai-pande.

Total arrangement – menu nr. 8 – 19 – Minimum 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Menu nr. 8 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Barbecueben med tomatgratinerede kartofler, paste med pesto, gulerod og broccoli-coleslaw.

Menu nr. 9 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Kogt oksekød med hvide kartofler, peberrodssauce, solbærsyltetøj og asier.

Menu nr. 10 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Indbagt, farseret svinemørbrad med bagte kartofler, kryddersmør, kold krydder-sauce, blandet grøn salat og dressing.

Menu nr. 11 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Stegte lammekøller (krydret med hvidløg) med flødebagte kartofler, agurkesalat, blandet grøn salat, dressing og franske kartofler.

Menu nr. 12 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Husarsteg ed flødebagte kartofler, glaserede perleløg, blandet grønt salat, dressing og franske kartofler.

Menu nr. 13 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Stegt svinekam med hvide og brune kartofler, sauce, rødkål, asier og franske kartofler.

Menu nr. 14 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Stegt nakkekam med timian kartofler, sauce, ovenbagte grove grøntsager, waldorfsalat og tyttebær.

Menu nr. 15 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Hamburgerryg med karrybagte kartofler, timian, gulerødder og broccolisalat.

Menu nr. 16 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Wienersnitzel (af ris) med ovnbagte kartofler, bearnaicesauce, ærter og weinerdrenge.

Menu nr. 17 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Glasseret og sprængt svinekam med hvide kartofler, aspargessauce, to slags grøntsager og franske kartofler.

Menu nr. 18 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Krydderskinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat, dressing og flute.

Menu nr. 19 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert
Glaseret skinke med bearnaise-kartofler, to slags grøntsager og franske kartofler.

Total arrangement – menu nr. 20 – 26 – Minimum 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Menu nr. 20 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Kalvesteg stegt som vildt med hvide, og brunede katrofler, vildtsauce, waldorffsalat, tyttebær og asier.

Menu nr. 21 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, glaserede løg, bønner, solbærsyltetøj og franske kartofler.

Menu nr. 22 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Svinekam stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, sauce, ½ æble med gele, waldorffsalat og asier.

Menu nr. 23 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Venøsteak med bagt kartoffel, kryddersmør, cremefraiche sauce, grøn salat med pasta og dressing.

Menu nr. 24 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Tomatglaseret kalkunbryst med bearnaise kartofler, ærter, karotter, og minimajs.

Menu nr. 25 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Urteindbagt kalkunbryst med esdragon, kartofler, bearnaisesauce, bagte grove grønsager, æble/peberrodssalat og franske kartofler.

Menu nr. 26 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert
Andesteg med hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, ½ æble med gele og asier

Total arrangement – menu nr. 27 – 32 – Minimum 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Menu nr. 27 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Gennemstegt oksefilet med hvide kartofler, sauce, ristede champignons, bønner, waldorffsalat, gele og asier.

Menu nr. 28 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Oksehøjrebsfilet (rosa) med bagte kartofler, smør, rødvinssauce, glaserede perleløg, bønner, blandet grøn salat og dressing.

Menu nr. 29 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Stegt culotte med bagte kartofler, kryddersmør, whiskeysauce, glaserede perleløg, marineret bønnesalat med feta og hvidløg, pastasalat og dressing.

Menu nr. 30 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Kalvefilet med råstegte kartofler, skysauce, timiangulerødder, hele champignon og salat med ærter og melon.

Menu nr. 31 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Kalveculotte med persillestegte kartofler, kryddersauce, minimajs, broccolisalat og franske kartofler.

Menu nr. 32 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert
Marinerede lammeculotter med hvidløgskartofler tzatziki, grøn salat med feta, soltørrede tomater og dressing.

Total arrangement – menu nr. 33 – 34 – Minimum 40 couverter – kr. 228,- pr. couvert

Menu nr. 33 – Min. 40 couverter – kr. 236,- pr. couvert
Stegt hjortekølle med hvide og brunede kartofler, vildt sauce, waldorffsalat, tyttebær og asier.

Menu nr. 34- Min. 40 couverter – kr. 236,- pr. couvert
Helstegt oksemørbrad med smørristede kartofler, pebersauce, bønner, ristede små løg, hele champignon og tyttebær.

Total arrangement – menu nr. 35 – Minimum 50 couverter – kr. 232,- pr. couvert

Menu nr. 35 – Skær selv bord – Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler

  • Oksehøjreb, stegt lammekølle, indbagte farseret svinemørbrad, krydderkam, krydderskinke, roastbeef, stegt culotte, krydret kalkunbryst, barbecueben, farseret kalkun.
  • Bagte kartofler, flødekartofler, grøn kartoffelsalat, kold kartoffelsalat, timian kartofler, pesto kartofler, tomat gratinerede kartofler, karry kartofler med ananas, paprika kartofler, smørstegte persille kartofler, råstegte kartofler.
  • Hertil stort salatbat, anrettet i skåle, 2 dressinger og møllehjul.

Total arrangement – menu nr. 36 – Minimum 40 couverter – kr. 299,- pr. couvert

  • Ørredsalat med pasta, ananas, rejer, asparges og flute.
  • Skær selv bord med lammekølle, krydderskinke, oksehøjreb, farseret kalkun. Vælg 3 slags kød.
  • Hertil flødekartofler og timian kartofler, salatbar, 2 dressinger og møllehjul.
  • Dessert, is og kagebord.

Total arrangement – menu nr. 37 – Minimum 40 couverter – kr. 319,- pr. couvert

  • Fersk røget laks med asparges og flute.
  • Røget tun med æggesalat og flute.
  • Skær selv bord med krydderkam, farseret kalkunbryst og roastbeef.
  • Hertil bagt kartoffel med kryddersmør, gratineret bearnaise kartofler, bagt pasta med broccoli og gulerod.
  • Salatbord – 2 dressinger og møllehjul.
  • Dessertbuffet
    ⋅ Frugttærte – kvarkkage
    ⋅ Islagkage – små chokoladeskaller med marcipan.

Kontakt os i dag

Hvad enten det drejer sig om gadefesten, firmafesten eller brylluppet, så har vi teltet, der passer til Deres behov. Vores teltudlejning er komplet, hvor vi kan tilbyde alle former og størrelser. Vi har stor erfaring med totalarrangementer, hvor vi står for både festtelt, borde og stole, mad og service.

Ring på tlf. +45 97 17 19 32 eller mobil +45 40 83 33 45 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Videbæk Telt- og Serviceudlejning

Nygårdsvej 21, Solsøhede
6920 Videbæk

CVR nr.: 80984618